Keçili Derneği açıldı

Keçili Derneği açıldı

ÖNEMLİ MİSYON ÜSTLENİYORUZ

Keçili Derneği açıldı

Kırıkkale Keçili Köyü Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği´nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa çok sayıda davetli katılırken Dernek Başkanı Resul Doluca, derneklerinin Kırıkkale´de sosyal faaliyetler yapacağını söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNEMİ

Kırıkkale´de sosyal faaliyetler ve yardımlaşma adı altında açılan Kırıkkale Keçili Köyü Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği törenle açıldı. Kaletepe Mahallesi Alparslan Pehlivanlı Bulvarı´nda ki açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Dernek Başkanı Resul Doluca, derneklerinin Kırıkkale´de sosyal faaliyetler yapacağını söyledi. Kırıkkale´de ki Keçili köyünde yaşayan insanların yararına açılan derneklerinde her türlü sosyal faaliyetin yapılacağını belirten Doluca, Kırıkkale´ye katkı sağlayacak projelere de destek sağlayacaklarını bildirdi.

ÖNEMLİ MİSYON ÜSTLENİYORUZ

Doluca açıklamasının devamında, ?Bugün buraya bu denli yoğun katılımın olması bizlere ayrı bir güç ve kuvvet verdi Üstlenmiş olduğumuz bu görevi Allah´ın izniyle başarıyla yürüteceğimize olan inancımızı arttırdı. Değerli misafirler; hemşeri derneklerinin düzenlemiş olduğu bu tarz etkinliklerin amacı dostlukları pekiştirmek sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak ve gurbette ki üyelerini buluşturmaktır. Bununla birlikte asıl üstlendiği misyonu kültürünü korumak olmalıdır.?

ACILAR PAYLAŞILACAK

?Derneğimiz olarak, kardeşlerimiz arasındaki muhabbeti arttırabilmek; düğünler gibi güzel anlarını paylaşmak, cenazeler gibi moral desteğinin ihtiyaç görüldüğü durumlarda kardeşlerimize destek vermeğe çalışmaktadır.? dedi. Kırıkkale Keçili Köyü Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği´nin açılışına AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal, MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve çok sayıda davetli katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü