Kâbus gecesinden dersler çıkarmalıyız

Kâbus gecesinden dersler çıkarmalıyız

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ İLDEKİ ŞEHİT AİLELERİNİ VE GAZİLERİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ İLDEKİ ŞEHİT AİLELERİNİ VE GAZİLERİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Kâbus gecesinden dersler çıkarmalıyız

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve beraberindeki heyet şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

ANMA PROGRAMLARI DÜZENLENECEK

Vali Haktankaçmaz ilk olarak Özel Harekât Polisi Şehit Hakan Yorulmaz´ın Yaylacık Mahallesinde bulunan baba ocağını ziyaret etti. Burada, İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından okunan Kur´an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Vali Haktankaçmaz, hain kalkışmanın birinci yılı münasebetiyle Kırıkkale´mizde anma programlarına başlanıldığını, buradaki maksadın 15 Temmuz kâbus gecesinde yaşanan olayları unutmadığımızı ve unutmayacağımızı göstermek ve o olaylardan dersler çıkartmak olduğunu vurguladı.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ  

Vali Haktankaçmaz, daha sonra protokol üyeleri ile birlikte Şehit Aydın Çopur´un Yahşihan İlçesi Yeşil Vadi Mahallesinde bulunan baba ocağını ziyaret etti. Ziyarette, İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duanın ardından Şehidimizin anne ve babası ile bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve ortaya koyan kahraman şehit ve gazilerimiz ile onları yetiştiren ailelere bir kez daha şükran ve minnet duygularını ifade etti.

GAZİLER AYRI AYRI EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ

Daha sonra protokol üyelerinin her biri 15 Temmuz gazilerini ayrı ayrı ikametlerinde ziyaret ederken Vali Haktankaçmaz´da günün son ziyaretini Yenimahalle semtinde ikamet eden 15 Temmuz Gazisi İbrahim Yılmaz´a yaptı. Evli ve 1 çocuk babası olan Gazi İbrahim Yılmaz ziyaretlerinden dolayı Vali Haktankaçmaz´a teşekkür ederek 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı.

ZİYARETLERE PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI

Ziyaretlerde Vali Haktankaçmaz´a, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Kocamış, İl Jandarma Komutan Vekili J. Yb. Ahmet Güneş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu da eşlik etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ