Kâbe´de birlik duası

Kâbe´de birlik duası

ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİ İÇİN

Kâbe´de birlik duası

Simetri Turizm sömestr tatili nedeniyle kutsal topraklara götürdüğü umrecilere birlik ve beraberliğin tesisi için Allah rızası için topluca namaz kıldırıp dua ettirdi.

ÜLKEMİZ ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Simetri turizm adına açıklama yapan şirket Müdürü Perihan Aslan ? ülkemiz çok zor günler geçiriyor. Başta bölücü terör belası olmak üzere her türlü silahlı silahsız yapılanma ve terör örgütleri ile mücadele etmektedir. Bu mücadelede güvenlik güçlerimiz canlarını ortaya koyarak birliğimizi ve dirliğimizi tesisi için çaba gösteriyor. İşte bu mücadelede devletimizin milletimizin devamı ve afiyeti için başta güvenlik güçlerimize ve devletin bu mücadelede yanında olan herkese kutsal topraklarda dua edip, Allah(cc) rızası için namaz kılmayı ve bu ibadeti vatanından uzakta kalpleri vatan Millet aşkıyla yanan umrecilerimizle birlikte yapmayı uygun bulduk. İnşallah bu devletin milletin tüm iç ve dış düşmanlarına karşı muzaffer olduğunu dün gördüğümüz gibi yarında göreceğiz. Bizim birlik ve beraberliğimize kastı olan her türlü terör ve yapılanma bunu görecektir.? Dedi.

ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİ İÇİN

Bu ibadette rehberlik hizmetini yürüten Şirket hocalarından Bayram Demirci ise duasında ülkemizin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak umrecilere hitaben hadisi şeriflerden örnekler verdi ve beraberliğin ve iç dış düşmanlara karşı uyanık olmalarını tavsiye etti. Demirci duasında ? Ya Rabbi milletimize ve dünyadaki tüm Müslüman âlemine birlik ve beraberlik ver. Ya Rabbi, Türk-İslam Birliğini, bizlere en kısa süre içerisinde nasip et... İslami en kısa zamanda dünyaya hâkim kıl. Ya Rabbi bize bunu şiddetle istet bu beraberliğe uymak için içimize ilham ver. Ya Rabbi bölünmüşlüğe karşı şiddetle tavır koymamızı, birlik ve beraberlik içinde olmak için aşkla, şevkle, gece-gündüz gayret etmeyi nasip et. Ya Rabbi bizleri birbirimize sevdir, kalplerimize sevgi, şefkat, muhabbet yerleştir; bizleri birleştir, bizlerin Kürt Türk Alevi Sünni diye bölünmüşlüğümüzü kaldır, bizleri birbirimizden ayırma. Ya Rabbi Filiskindeki, Doğu Türkistan´daki, Afganistan´daki, Keşmir deki, Iraktaki, Suriye´deki ve tüm dünyadaki zorluk içinde olan kardeşlerimize, sabır, cesaret, tahammül gücü ver. Terörle mücadelede iç dış yapılanmalara karşı yapılan mücadelede gazi olanlara şifa ver; ölen kardeşlerimizin şehit olduğu muhakkaktır ve onlara peygamberin ordusundaki şehitler gibi şehitlik nasip et. Ya Rabbi tüm İslam âlemine birlik beraberlik, kardeşlik, huzur ve mutluluk içinde yaşamayı ihsan et. Ya Rabbi tüm Müslümanlara bereket, huzur, cesaret, itidal, acılara karşı tahammül, yılmazlık, kadere teslimiyet nasip et... Bizleri zulümden, zalimlerden kurtar, bizleri birleştir; Müslümanların akan kanlarını durdur, dinini hâkim et... Ya Rabbi Dünyadaki fitne ve fesadı tamamen izale et. Din Allah´ın oluncaya, yeryüzünde fitne kalmayıncaya kadar mücadele etmeyi bizlere nasip et. Ya Rabbi Müslümanların adaletini, güzelliğini, güzel ahlakını bütün dünyaya göster. Tarihte olduğu gibi aziz Milletimizi ve bizleri bu büyük, kutlu davanın bayraktarı yap. Bir kez daha ve hassaten ülkemin içinden ve dışından hainlik edenlere fırsat verme devletin beraberliğine kastedenlere fırsat verme Allah´ım. Dualarımızı kabul buyur Yüce Rabbimiz...? diyerek duasına son verdi.

KÂBE´DE KIRIKKALE FİRMASI OLARAK

Simetri turizmin birlik ve beraberliği devletin içten ve dıştan gelen düşmanlarına karşı yapılan bu birlik duasına çok sayıda umrecinin katılarak âmin demesi Kâbe´nin karşısında ayrı bir güzellik oluşturduğu bildirildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü