KBB Uzmanı Demir göreve başladı

KBB Uzmanı Demir göreve başladı

YAŞAM HASTANESİ KADROSUNA YENİ BİR HEKİM DAHA KATILDI

YAŞAM HASTANESİ KADROSUNA YENİ BİR HEKİM DAHA KATILDI

KBB Uzmanı Demir göreve başladı

Kırıkkale ve çevresinde Kulak Burun Boğaz konusunda deneyimli bir hekim olarak dikkat çeken KBB Uzmanı Op. Dr. Mehmet Emin Demir Yaşam Hastanesi´nde göreve başladı.

YAŞAM´DA GÖREVE BAŞLADI

Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nin hekim kadrosuna yeni bir doktor daha katıldı. Kırıkkale ve çevresinde Kulak Burun Boğaz konusunda deneyimli bir hekim olarak dikkat çeken KBB Uzmanı Op. Dr. Mehmet Emin Demir´de Yaşam Hastanesi´nin kadrosuna dâhil oldu. Hafta başından bu yana hastanede görev yapmaya başlayan Op. Dr. Demir, bundan sonra sağlık sektöründeki hizmetini Yaşam Hastanesi´nde sürdürecek. Kırıkkaleli olan Op. Dr. Demir, şehrin ve çevresinin yakından tanıdığı bir isim.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Kariyeri başarılarla dolu olan Op. Dr. Mehmet Emin Demir 1964 Kırıkkale doğumlu. Akdeniz Üniversitesi mezunu olan Demir, ihtisasını ise Ankara Üniversitesi´nde yapmış bir isim. Uzun yıllar Kırıkkale´de hekim olarak görev yapan Dr. Demir, 1997-2012 yılları arasında Yüksek İhtisas Hastanesi´nde hekimliğini sürdürdü. 2012-2015 yılları arasında da yine Kırıkkale´de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği´nde Tıp Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini yürüttü.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİ

Yaşam Hastanesi´nde göreve başlayan Dr. Demir, "Sağlık sektöründe adından başarıyla söz ettiren ve bir yıldır hastane olarak sektördeki yerini koruyan Yaşam Hastanesi´nde olmaktan dolayı mutluyum. Bundan sonra sağlık hizmetlerimizi burada devam ettireceğiz. Kırıkkale´ye, Yaşam Hastanesi´ne ve bizlere hayırlı olsun" dedi. Kadrosunu yeni hekimlerle güçlendiren Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu, kadroya dâhil olan KBB Uzmanı Op. Dr. Mehmet Emin Demir´e hayırlı olsun dilekleri ile yeni görevinde başarılar diledi.

HABER MERKEZİ



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!