Kazaya davetiye

Kazaya davetiye

Kırıkkale?de park sorunu günden güne büyüyor. Araçlar yaya kaldırımına park ediyor, vatandaşlar ise yola inerek yürümek zorunda kalıyor. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ile PTT arasında bulunan kaldırıma araç park edildiğinde, yayalar doğal olarak yola inmek

ÖZEL HABER - KADİR YAHŞİ
 
PARK ETMEK NORMALLEŞTİ
Kırıkkale?de yıllar geçiyor, yöneticiler nöbeti devrediyor fakat kronik sorunlar maalesef güncelliğini korumaya devam ediyor. Kırıkkale?nin merkezinin en önemli sorunlarından olan trafik akışı ve gelişi güzel parklar kural tanımaksızın hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Aracını park edecek yer arayan vatandaşlar artık kaldırımlara park etmeyi normalleştirdi. Yayalar ise yoldan geçmek zorunda kalıyor. 
 
KALDIRIMDA ARAÇLAR GEÇİDİ
Kırıkkale Belediyesi tarafından yayaların daha rahat yürüyebilmesi için yenilenen birçok yaya kaldırımında insanların yerine araçlar hüküm sürüyor. Kısacası Kırıkkale merkezde araçlar yaya kaldırımlarında yayalar ise yol içinde seyrediyor. Zaman zaman bu araçlar gün boyunca orada duruyor. Yaya kaldırımlarının kullanılmasını engelleyen bazı sürücüler vatandaşların yol içinden yürümelerine sebep olurken bu sayede trafik tam bir karmaşaya dönüyor acil çözüm bulunması gerekiyor. Millet caddesi üzerinde bulunan araçlar yüzünden Kırıkkaleli vatandaşlar yolda yürümek zorunda kalıyorlar.
 
İNSAN GEÇMESİ ZOR
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ile PTT arasında bulunan kaldırıma araç park edildiğinde, yayalar doğal olarak yola inmek zorunda kalıyor. Elinde bebek arabası bulunan bir aile için ise durum içinde çıkılmaz bir hal alıyor. Mecburen yola inmesi gerekiyor. Resmen kazaya davetiye çıkarıyor. Resimlerde de görüldüğü üzere, bir insanın bile geçmesi zor görünüyor. Aynı zamanda yine PTT?nin karşısında ki yolun kaldırımında da aynı durum hakim. Durum üzerine vatandaşlar yetkililerden çözüm bekliyor.
 
 


kemikkıran
30.10.2011 23:50:02
yorum yazmaya bile utanıoyrum....her esnafın 2-3 elemanı var her elemanın iyi kötü bir arabası var ...sabah geliyolar bi yer kapıyolar akşama kadar yer bizim diyorlar .....birde cıkp bi yere gitse koli....sandalyee. koyuyolar sanki oraya otopark parası ödüyolar...ondan sonrada kırıkkalenn insanı yolun ortasında yürüyor ..ne yapsınn arabaların üstünde mi gitsin... yetkilier bunu neden göremiyolar acaba ...görselerde yapacak bişi yok diyolar onlarda haklı araçları olmayan vatandaşlarda bizde haklıyız diyoo allah rızası için biraz kendinize gelin yetkili insanlar....herkez ya otopark parası ödesin yada rica ediyorz esnaf ve esnaf çalışanları araçlarını getirmesinler...lazım oldugunda getirsinler ...allah rızası için biraz düşünelim ....bu yazımı dikkate alalnlara şimdiden teşekkür ederim dogrusu bu değil mi ???

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ