Kazanan Kırıkkale olsun

Kazanan Kırıkkale olsun

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu, başkanlık göreve geldiğinde Kırıkkale'nin iyi yönde değişeceğini söyledi. Vatandaş ve halka odaklı hizmetlerin ön plana çıkacağını belirten Eroğlu, herkesle her kesimle koordineli olarak çalışacaklarını bi

HİZMET NASIL YAPILIR GÖSTERECEĞİZ
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu’nu ziyaret ederek 2014 yerel seçimlerinde başarılar diledi. Kırıkkale’nin sorunlarını bildiğini belirten Eroğlu, göreve geldikleri zaman hizmet nasıl yapılır bunu herkese göstereceklerini söyledi. Halkla koordineli bir şekilde çalışacaklarını belirten Eroğlu, vatandaşların fikirlerini alarak proje üreteceklerini bildirdi.

EMEKLİLERİN SORUNLARINI BİLİYORUM
Emeklilerin sorunlarını bildiğini belirten Eroğlu, emekliler şehri olarak kabul edilen Kırıkkale’de MKE’nin yeniden canlanması için çalışma yapılması gerektiğini kaydetti. Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin ise seçimlerin hayırlı geçmesini temennisinde bulundu. Keskin, Kırıkkale’nin kazanacağını bir seçim olması gerektiğini belirterek, “ Kazanan Kırıkkale olsun” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız