Kazanan Kırıkkale olacak

Kazanan Kırıkkale olacak

AK Parti Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Olgun ve beraberindeki heyet Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı'yı seçim bürosunda ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Saygılı, bu seçimde kazananın Kırıkkale olacağını

BİZ HİZMETİN YANINDAYIZ
AK Parti Keskin Belediye Başkan Adaya Adayı Sabri Olgun ve beraberindeki heyet AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ettiler. Düzenlenen ziyarette konuşan AK Parti Keskin Belediye Başkan Adaya Adayı Sabri Olgun , “Memleketimiz için hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah bu seçimlerimizin sonucunda Kırıkkale kazanır biz kazanırız. Biz her zaman hizmetin yanındayız. “AK Parti’nin şemsiyesi çok geniş. Partimizde sistem o kadar güzel ki, aday adaylarımız bu sisteme göre hareket ediyorlar. Ben aday olsam da olmasam da, AK Parti’nin Keskin Belediye Başkan adayımızın sonuna kadar yanında olacağım ve bu yolda sonuna kadar kendisine destek vereceğim” ifadesinde bulundu.

İNŞALLAH KIRIKKALE KAZANACAK
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise yaptığı konuşmada ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimlerin herkese hayır getirmesini temenni etti. Saygılı, “Hepimiz Kırıkkale’mizde yaşıyoruz. Hepimiz Kırıkkale’liliyiz. Burada doğduk, burada ekmeğimizi kazanıyoruz. İnşallah Kırıkkale için hayırlısı olacak. Temennimiz bu yönde” dedi. Saygılı konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Kırıkkale için projelerimiz var önümüzdeki aylarda bu projeleri açıklayacağız seçim beyannamemizde göreceksiniz, sizlerin rahatlığı bizlerin rahatlığı sorunlarınız bizim sorunumuz. Bizlerin şuanda nasıl kapımız açıksa seçildiğimiz zamanda yine kapımız her zaman açık olacak ve projelerimiz birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu. Saygılı ziyarette dolayı şehit ailelerine teşekkür etti.



keskinli
25.12.2013 15:22:55
10 yıldır akp kırıkkaleye ne yaptıki bundan sonra yapsında kırıkkale halkı kazansın

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız