Kazanan dostluk oldu

Kazanan dostluk oldu

Futbol Branşından Yaz Spor Okullarına katılan sporcular ile Battal Sarıca Futbol Okulunun sporcuları arasında gerçekleştirilen Dostluk Turnuvası Başpınar Stadyumunda yapıldı. Turnuvanın galibi ise tartışmasız ‘dostluk' oldu.

İLGİ ARTIYOR

Müsabakaları izlemeye Vali Ali Kolat, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz ve protokolden birçok isim katıldı. Çocukların serbest zamanlarını daha etkin kullanması ve spor alışkanlığı kazanması amacıyla yapılan, yüzmeden futbola, güreşten tenise kadar birçok branşta faaliyet gösterecek olan yaz spor okullarına olan ilgi gün geçtikçe artmaktadır.

TURNUVA YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2020 yılında yapılacak olan Yaz Olimpiyatlarına sporcu yetiştirmek ve çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla açılan Yaz Spor Okullarına futbol branşında katılan sporcular ile Battal Sarıca Futbol Okulunun sporcuları arasında gerçekleştirilen Dostluk Turnuvası, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 doğumlular arasında gerçekleştirildi.  Birbirinden güzel maçların oynandığı turnuvada kazanan dostluk ve kardeşlik oldu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ