Kazanan Kırıkkale oldu

Kazanan Kırıkkale oldu

GÜLEN TARAFIN BÜYÜK ANADOLU KIRIKKALESPOR OLDUĞU DERBİ KARŞILAŞMASINI ANTRENÖRLER BARAN VE GÜRÇAY MAÇ SONU DEĞERLENDİRMEDE BULUNDULAR

GÜLEN TARAFIN BÜYÜK ANADOLU KIRIKKALESPOR OLDUĞU DERBİ KARŞILAŞMASINI ANTRENÖRLER BARAN VE GÜRÇAY MAÇ SONU DEĞERLENDİRMEDE BULUNDULAR

Kazanan Kırıkkale oldu

Kırıkkale´nin iki kırmızı-lacivertli ekibinin karşı karşıya geldiği lig maçında rakibine oranla fırsatları değerlendiren Kırıkkale Büyük Anadoluspor sahadan üç gol ve üç puanla ayrılan taraf oldu. Antrenörler Nihat Baran ve Fuat Gürçay ?İyi bir maç oldu ve kazanan Kırıkkale´dir. Lig sonunda önemli olanın bir takımımızın tekrar üçüncü ligde olmasıdır? dediler.

TARİHİ DERBİ HEYECANI YAŞANDI

Kırıkkale´nin tarihi Fikret Karabudak stadında bir kez daha derbi heyecanı yaşandı. Geçen sezon üçüncü ligden Bölgesel deplasmanlı lige düşen Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile MKE Kırıkkalespor´un karşı karşıya geldiği karşılaşmada gülen taraf Anadoluspor oldu.

TARAFTARLAR KALİTELİ FUTBOLA DOYDU

Kalabalık bir seyirci atmosferi içinde yapılan ve takımların sahadaki mücadelesi izleyenleri futbola doyururken karşılaşmadan gülerek çıkan taraf Kırıkkale Büyük Anadoluspor oldu. Maç öncesi olduğu gibi maç sonunda da takımlar birlikte seyircileri birlikte selamlayarak alkış topladı.

BARAN, SEVİNEN TARAF OLDU

Sevinen taraf Antrenörü Nihat Baran ile üzülen taraf Antrenörü Fuat Gürçay, maç sonunda birlikte yaptıkları açıklamada şöyle dediler: ?Rakibimizi küçümsemeden oynadığımız karşılaşma zaman zaman sert geçse de kazanan biz olmamız ile birlikte aynı zamanda liderlik koltuğunu ele geçirdik. Amacımız ligin sonuna kadar liderliği bırakmadan hedefe gitmek en büyük dileğimizdir. Futbolcu arkadaşlarım sahada ellerinden geleni yaptılar ve hak ettikleri galibiyeti aldılar.? ?Rakibimiz bize oranla daha iyi ve fırsatları değerlendirdi. Biz de kolay lokma olmadığımızı gösterdik. Kazanan Kırıkkale oldu. MKE Kırıkkalespor olarak sonuna kadar yarışı kovalayacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın, tüm futbolcu arkadaşlarım ellerinden geleni yaptılar. Hepsini kutluyorum? dedi.

HABER-FOTO: Erhan Gögem



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ