Kazanan dostluk ve kardeşlik oldu

Kazanan dostluk ve kardeşlik oldu

TÜMÇADER´DEN FUTBOL ŞÖLENİ

Kazanan dostluk ve kardeşlik oldu

Tüm Çalışanlar Federasyonu (TÜÇAF), tarafından düzenlenen geleneksel 2015 Futbol Turnuvası devam ediyor.

ÇİÇEKLERLE KARŞILADILAR

Yeni karşılaşmada Tüm Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği (TÜMÇADER) ile Genç Çalışanlar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (GENÇADER) eşleşmesi yaşandı. Turnuva için TÜMÇADER´in konuğu GENÇADER, Kırıkkale´ye geldi. GENÇADER´i Kırıkkaleli işçiler çiçeklerle karşıladı. Hazırlıklarını tamamlayan takımlar sahadaki yerlerini aldı. Seyirciler de takımlarına destek olmak için saha kenarında bulundular. Ev sahibi takım adına dernek başkanı Cengiz Acar, tarafından konuk takıma çiçek takdim edildi. Karşılaşma taraftarların yoğun tezahüratları ile başladı. Oyun devam ederken saha kenarında takım temsilcileri açıklamalar yaptı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ev sahibi dernek TÜMÇADER Başkanı Cengiz Acar, ?Federasyonumuz TÜÇAF a bu turnuvayı düzenlemesi nedeni ile teşekkür ediyorum. Bu gibi çalışmaları çok önemli buluyorum. Tüm üyelerimiz adına misafir derneğimiz GENÇADER e hoş geldiniz diyorum.Takımlarımıza başarılar diliyorum.Burada çıkacak sonucun önemli olmadığını biliyorum.Önemli olan şu sıcak dostluk ve kardeşlik ortamının oluşmasıdır.GENÇADER i ağırlamaktan mutluluk duyduk tekrar hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum.?dedi.

MUTLU OLDUK

GENÇADER temsilcisi Bilal Aktaş ise ?Bugün burada bulunmaktan TÜMÇADER üyesi kardeşlerimizle arkadaşlarımızla tanışmaktan son derece mutluyuz. Federasyon yetkililerimizin bu organizasyonu birbirini tanımayan insanların tanışması kaynaşmasına neden olmaktadır. İnsanların birbirlerini tanıması adına anlaması adına bütün duyguların zayıfladığı günümüzde bu gibi faaliyetler çok önem arz etmektedir. Bu dostluğun kardeşliğin devam etmesini diliyorum .TÜMÇADER yönetimine ve değerli üyelerine misafirperverliği için teşekkür ediyor kendilerini de derneğimize davet ediyorum.?diye konuştu.

BÜYÜK İLGİ

Yoğun tezahüratlar eşliğinde karşılaşma devam ederken izleyicilerden duygu ve düşünceleri soruldu. TÜMÇADER  üyesi ve takım sorumlusu İsmail Bilgiç,?Emeği geçenleri kutluyorum. Gerçekten güzel bir faaliyet oldu. Spor bir araçtır, amaç dostluk ve kardeşlik ortamının oluşmasıdır. İletişim kanallarının çoğaldığı iletişimin kolaylaştığı fakat insanların konuşamadığı anlaşamadığı ortak paydalarda buluşmadığı şu veya bu düşünce ile ayrıştığı birbirinden uzaklaştığı olumsuz olayların yaşandığı günümüzde şuradaki sıcak ortamı çok önemli buluyorum. Bakınız burada birbirini ilk defa gören insanlar dostluk ve kardeşlik örneği sergiliyorlar. Kardeşlik duygularının gelişmesi için burada buluştular. İnsanlar birini anlamaya çalışmalı. Kavgadan gürültüden kırmaktan üzmekten kaçınmalı. Saygı ve sevgi çerçevesinde hareket etmeli. Bu dünya ya bir defa geliyoruz. Dünya hepimize yeter, her şey bol paylaşılmayacak bir şey yok aslında. Mal mülk kazanılır, kaybedilir ancak insan kalbi kırılırsa zor kazanılır. Mutlu insanlar ve barış dolu  bir Dünya için birbirimizle konuşmalı anlaşmalı birbirimizi anlamanın yolunu aramalıyız. Bu güzel duygularla  burada buluştuk bir araya geldik.GENÇADER üyelerine teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.?dedi

BERABERE KALDI

GENADER, üyeleri e ise ?Belki şu an spor amaçlı gelindi diyebiliriz. Ama aslında kardeşlik dostluk her şeyin önünde. Bu kardeşlik ve dostluk ortamının oluşması için spor bir araç. Tümçader üyeleri arkadaşlarımıza tekrar ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum. Takımlarımıza başarılar diliyorum.?dedi. Müsabaka nın hakemi son düdüğü çalarak maçı bitirdi.6-6 berabere biten maç sonrası oyuncu ve seyircilere çay salonunda çay ikram edildi. Maçın kritiği yapıldı. Her iki takım birbirlerini kutladı. Misafirlere Kırıkkale´nin yöresel yemeği olan Keskin Tava ikram edildi. Misafir takım oyuncu ve seyircileri vedalaşarak Ankara gitmek üzere yola koyuldular.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ