Kazanan dostluk oldu

Kazanan dostluk oldu

SAĞLIK ÇALIŞANLARI, TÜRK SAĞLIK-SEN´İN TURNUVASIYLA EĞLENDİ

Kazanan dostluk oldu

Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı´nın geleneksel hale getirdiği futbol turnuvası sona erdi. Dostluğun kazandığı turnuvada, takımlar kıyasıya mücadele ederek ter döktü.

KATILAN TAKIMLAR

Akın Halı Sahada oynanan ve 1 ay süren futbol turnuvasını sona erdi. Turnuvaya A, B ve C olarak 3 grup katıldı. A Grubunda, Hasat Spor, ADSM, Yüksek İhtisas Laboratuvar, Balışeyh Spor ve Tıp Fakültesi yer alıyor. B Grubunda Diş Hekimliği Fakültesi, Halk Acil, Pehlivan Spor, Destek İdman Yurdu ve röprezantlar yer alıyor. C Grubunda ise 112 Acil Servis, Fatih Spor, Yüksek İhtisas Radyoloji ve SSK Spor mücadele etti.

TEŞEKKÜR EDEREK BAŞLADI

Kamu Sen İl Başkanı ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, Türk Büro Sen Şube Başkanı Sabri Turgut, Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı Eyüp Aygör, Türk Haber Sen Şube Başkanı Ramazan Yavuz, Türk Diyanet Sen Şube Başkanı Musa Öksüz, Türk Enerji İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, Türk Ulaşım Sen İl Temsilcisi Yüksek Pekince, Türk Kültür Sen İl Temsilcisi Köksal Pekuz, Türk Tarım Orman Sen İl Temsilcisi Özgür Hançeroğlu ve Türk İmar Sen İl Temsilcisi Halil Soyupek, sendika yönetimine, sağlık çalışanlarına ve basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Şuayip Keskin, turnuvayı geleneksel hale getirdiklerini ve bu sene 7. Başarıyla sona erdiğini açıkladı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ