Kaza yapan araca hemen müdahale

Kaza yapan araca hemen müdahale

SAYGILI, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

Kaza yapan araca hemen müdahale

24 Haziran Genel seçim çalışmalarında bir an bile boş durmayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milletvekili Ramazan Can ile esnaf gezisi yaptığı esnada kaza yapan AK Parti´nin seçim arabası ile yakından ilgilendi. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Saygılı hemen olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

SAYGILI, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

24 Haziran Genel Seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana, geçirdiği rahatsızlığa rağmen bir an bile durmayarak seçim çalışmalarında etken rol oynayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milletvekili Adayı Ramazan Can ile esnaf gezisi yaptığı esnada kaza yapan seçim arabasıyla da yakından ilgilendi. Seçim çalışmaları kapsamında AK Partili adaylarla birlikte hemen her etkinliğe katılan Başkan Saygılı, hemen kaza mahalline giderek incelemelerde bulundu. Millet Caddesi üzerinde meydana gelen maddi hasarlı kazada araç içerisinde bulunanların herhangi bir sağlık problemi olmadığı öğrenilirken, araçta maddi hasar meydana geldiği edinilen bilgiler arasında yer aldı. AK Partili yetkililerle kaza yerinde bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Mehmet Saygılı meydana gelen kaza ile ilgili olarak herhangi bir can kaybı ve yaralanmamasının sevindirici olduğunu dile getirdi. Meydana gelen olay sonrasında kaza yapan araç çekici yardımıyla kaldırılırken Başkan Saygılı ?Seçim çalışmaları kapsamında ne yazık ki bu tür kazalar yaşanabiliyor. Kaza maddi hasarlı olarak atlatılmış. Arkadaşlarımızda herhangi bir sağlık problemi yok. Çok şükür herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadan meydana gelen bir kaza? dedi.   Saygılı, seçim çalışmalarına hususunda Türkiye´nin 2023 hedefleri için gayretlerinin devam edeceğini ve hız kesmeden çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı