Kaza kurbanı genç toprağa verildi

Kaza kurbanı genç toprağa verildi

GÖÇER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Kaza kurbanı genç toprağa verildi

Kırıkkale Samsun Karayolu´nun Mahmutlar köyü yakınlarında geçtiğimiz gün geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 23 yaşındaki Yıldırım Göçer gözyaşları arasında toprağa verildi.

ARKADAŞLARI ÇAĞIRMIŞ!

Bayramın ikinci günü Eski Samsun Yolu Mahmutlar köyü yakınlarında geçirdiği trafik kazasında arkadaşlarıyla birlikte yaşamını yitiren Yıldırım Göçer´in cenazesi dün Yeni Mahalle Barbaros Camiinde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Keskin´in Cankurtaran köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç yaşta ölümü ile Uzman Çavuş olan ağabeyinin düğün hazırlığında olan ailesini ve sevenlerini yasa boğan Yıldırım Göçer´i kaza gecesi arkadaşları çağırdığı için dışarıya çıktığı öğrenildi.

CENAZESİNDE YOĞUN KALABALIK OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi eski Milletvekili, MYK üyesi Seyit Ahmet Göçer´in yeğeni Yıldırım Göçer´in Yeni Mahalledeki Barbaros Camiinde kılınan cenaze namazında yoğun kalabalık oldu. Cenaze mazına ailesi ile birlikte yakınları, eş dost ve akrabaları ile sevenleri katıldı. Namazdan sonra cenaze yüzlerce araç konvoyu ile Cankurtaran köyündeki köy mezarlığına defnedildi. Baba Ahmet Göçer ve diğer iki ağabeyinin son derece bitkin oldukları gözlendi. Kazada Göçer ile birlikte 3 kişi daha yaşamını yitirmişti.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama