Kaza ?Geliyorum? diyor!

Kaza ?Geliyorum? diyor!

VALİLİK BİRASI ARKASINDAKİ CADDENİN YETERSİZ VE KULLANIŞSIZ OLUŞU SÜRÜCÜLERE VE YAYALARA ZOR ANLAR YAŞATIYOR

VALİLİK BİRASI ARKASINDAKİ CADDENİN YETERSİZ VE KULLANIŞSIZ OLUŞU SÜRÜCÜLERE VE YAYALARA ZOR ANLAR YAŞATIYOR

Kaza ?Geliyorum? diyor!

Kırıkkale valiliği arkasındaki cadde adeta kazaya davetiye çıkartıyor. Özellikle sabah ve akşam mesai bitiminde bu caddeyi kullanmak zorunda kalan yayalar da, sürücülerde zor anlar yaşıyor. Yaya kaldırımı olmayan yolda her an bir kaza kaçınılmaz görünüyor.

YAYA KALDIRIMSIZ YOL

Yeni Mahalle semtindeki valilik birası arkasındaki cadde adeta kazaya davetiye çıkartıyor. Yaya kaldırımsız tek yönlü caddeyi sabah akşam yüzlerce araç, birlerce yaya kullanmak zorunda kalıyor. Valilik birasının giriş çıkış kapısının da bu cadde üzerinde olması tehlikeyi daha da arttırıyor. Yaya kaldırımı olmayan cadde karşı karşıya kalan iki araç yan yana geçmekte bile zorlanıyor

VALİLİK BAHÇESİYLE SIFIR

Birkaç mahallenin merkeze bağlantısını sağlayan aynı zamanda bu bölgeden Keskin ilçesi ve o yöndeki güzergâhları kullanacak araçların da geçiş noktası olan caddenin bir tarafının valilik binası bahçe duvarıyla birleşik olması nedeniyle aydınlatma direklerinin de cadde üzerinde olması tehlikeyi daha da arttırıyor. Caddenin diğer istikametini ise sadece araçlar kullanabiliyor.

CADDEDEKİ TEHLİKEYE ÇİZGİLİ ÖNLEM

Valilik binasının açıldığı ilk günlerde gündeme gelen konu üzerine caddede yol çizgisi ile önlem alınırken yaya kaldırımının olmaması tepkilere neden oluyor. Aydınlatma direklerinin bile cadde üzerinde bulunması olası bir kazaya adeta zemin hazırlıyor. Bu arada yayalarında geliş gidiş aynı istikameti kullanması büyük tehlike arz ediyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama