Kaymakamlıktan en güzel hizmet

Kaymakamlıktan en güzel hizmet

Yahşihan Kaymakamlığı, engelli ve yaşlı vatandaşların resmi kamu kuruluşlarındaki işlerinde kolaylık sağlamak amacıyla Engelli İrtibat Bürosu” açtı.

YAHŞİHAN KAYMAKAMI A.FERHAT ÖZEN’İN KARARI İLE  

Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen’in kararıyla Kaymakamlık binası giriş katında hizmete açılan “Engelli İrtibat Bürosu ” vatandaşa kolaylık sağlamayı amaçlıyor. Yahşihan’da Kamu kuruluşlarından talep edecekleri iş ve işlemlerini bu büro aracılığıyla zaman geçirmeden hızlı bir şekilde çözecek ve birçok kurumu dolaşmak zorunda kalmayacak.

ENGELLİ VATANDAŞLAR İŞLEMLERİNİ DAHA KOLAY VE HIZLI YAPACAK

Engelli vatandaşların Yahşihan Kaymakamlığı binasında yer alan resmi kurumlarla olan işlemlerini, bu büroda görevlendirilen bir memur takip edecek. Engelli vatandaşlarımızın kendileriyle ilgili bilgi ve belgeler “Engelli İrtibat Büro” görevlisi tarafından toplanacak ve böylelikle engelli vatandaşlarımız, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına gitmeden işlemleri daha hızlı ve kolay bu büro aracılıyla gerçekleştirecekler.

KAMPANYA KAPSAMINDA AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE ALINDI

Öte yandan Yahşihan Kaymakamlığı tarafından projelendirilen   “Şişe Kapakları Engelliler için Umut Oluyor” mavi kapak toplama kampanyası kapsamında bu zamana kadar ihtiyaç sahibi iki engelli vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye alındı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü