Kaymakam´dan su müjdesi

Kaymakam´dan su müjdesi

GENELLİKLE SANATÇILIK VE ÇALGICILIKLA GEÇİMİNİ SAĞLAYANLARIN YAŞADIĞI UZUNLAR KÖYÜ YILLARDIR SUSUZLUK ÇEKİYORDU

GENELLİKLE SANATÇILIK VE ÇALGICILIKLA GEÇİMİNİ SAĞLAYANLARIN YAŞADIĞI UZUNLAR KÖYÜ YILLARDIR SUSUZLUK ÇEKİYORDU

Kaymakam´dan su müjdesi

Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, köylerdeki su sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ve bu konuda önemli adımların atıldığını söyledi.  2017 KÖYDES projesi kapsamında susuz köy kalmayacağını belirten Altuntaş, köylerde ki su, kanalizasyon ve yol hizmetlerinin aralıksız sürdürüldüğünü bildirdi.

KAYMAKAM KÖYLÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan ile birlikte Uzunlar ve Işıklar Köyünü inceleme ve denetleme amacıyla ziyaret ettiler. Köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen heyet, muhtar ve vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinleyerek not aldılar.

PROBLEMİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Amaçlarının devlet yatırımlarının köylerde en iyi şekilde uygulanması olduğunu ifade eden Kaymakam Altuntaş, Uzunlar köyünün yıllardır yaşadığı su problemini yakından takip ettiğini söyledi. Bu sorunun kısa sürede giderilmesi konusunda çalışmalara başladıklarını vurgulayan Altuntaş, ?Yapacağımız bu çalışmayla birlikte hiçbir hane halkı susuz kalmayacak. Evlerine rahatlıkla sular ulaşacak? dedi.

KARAHOCALI´NIN KANALİZASYONU YAPILACAK

Altuntaş, ?Köyün içme suyu sıkıntısının giderilmesi için 2017 KÖYDES Projesi kapsamında sondaj kuyusu açılacak. Köye bağlı olan Karahocalı mahallesinin de yine KÖYDES Projesi kapsamında kanalizasyon ve fosseptik yapım işleri de yaptırılacak. İnşallah yapılacak olan bu yatırımlarla birlikte Kılevli köyünün sorunları ortadan kalkacaktır? dedi.

Haber: Murat Karadağ



ilhat
1.08.2017 22:24:52
inşaallah suda kullanılması yasak olan elektrik borusu kullanılmuyordur.rengi elektrik borusuna benziyor.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü