Kaymakama çifte bombalı tuzak!

Kaymakama çifte bombalı tuzak!

BİTLİS´İN GÜROYMAK İLÇE KAYMAKAMININ MAKAM ARACINDA İKİ AYRI BOMBA DÜZENEĞİ TESPİT EDİLDİ

Kaymakama çifte bombalı tuzak!

Bitlis Güroymak Kaymakamı Kırıkkaleli Muharrem Eligül´ün makam aracının altına uzaktan kumandalı bomba bırakıldı. İlk bombanın patlatılmasının ardından ikinci bomba ortaya çıktı. Bitlis´in Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül ölümün kıyısından döndü.

SABAH DA AYNI ARAÇLA GELMİŞTİ

Sabah aynı araçla makama gelen Kaymakam Muharrem Eligül, öğle saatlerinde Cuma Namazına gitmek için makamdan çıktı. Hükümet Konağı bahçesinde park halinde olan makam aracına binmek üzere araca yönelen Eligül, araca bineceği sırada, son anda korumalar tarafından aracın altına bomba bırakıldığı fark edildi. Kaymakam Eligül, korumaları tarafından hemen olay yerinden uzaklaştırılırken, polisler tarafından bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

"İKİNCİ BOMBA TESPİT EDİLDİ"

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri aracın alt tarafında makam koltuğunun altına konulduğunu tespit ettiği bombayı fünyeyle patlattı. Bombanın etkisiz hale getirilmesinin ardından araçta detaylı arama yapan ekipler bu kez aracın çamurluğuna konulan ikinci bir bombayı daha tespit etti. Ekipler ikinci bombayı da fünyeyle patlattıktan sonra, kaymakamlığa ait olan ikinci makam aracında ve hükümet konağı çevresinde bomba araması yaptılar. Olayla ilgili araştırma genişletildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ