KAYMAKAM OYUNCAK İSTEDİ

KAYMAKAM OYUNCAK İSTEDİ

BALIŞEYH`TE İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİSİ 1 GÜNLÜĞÜNE KAYMAKAM OLDU

KAYMAKAM OYUNCAK İSTEDİ

Balışeyh ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Balışeyh Kaymakamı Tekin Erdemir, makam koltuğunu ilköğretim öğrencisi Tarık Saygılı`ya devretti. ``Ama burada hiç oyuncak yok`` diyerek yanındakileri güldüren Saygılı, taleplerini bir bir sıraladı.

 

ÇOK HEYECANLANDI

Şehit Sezai Ergül İlköğretim Okulu öğrencileri ile okul müdürü Hacı Kaplan Erdemir`i makamında ziyaret etti. Kaymakam Erdemir, öğrencileri kapıda karşılayarak kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Erdemir, daha sonra 5.sınıf öğrencisi Tarık Saygılı`ya makamını devretti. Saygılı, kaymakam olmanın çok değişik bir duygu olduğunu ve çok heyecanlandığını söyledi.

 

SPORU ÖN PLANDA TUTTU

``Ama burada hiç oyuncak yok`` diyerek yanındakileri güldüren Saygılı, taleplerini şöyle sıraladı; ``İlçemizin her yanına fidanlar dikerek daha çok yeşil alanlar oluşturmalıyız. Okul bahçelerine ve mahallelerimize çocuk parkları yaparak, arkadaşlarımızın boş zamanlarını sporla geçirmelerini sağlamalıyız. Ayrıca, gördüğüm kadarıyla ilçemizde ihtiyacı günden güne artan bir spor salonu ve halı saha da acilen yapılmalıdır. Biz gençler olarak spor ve diğer sportif etkinliklere daha çok ağırlık vermeliyiz.``

 

ONLARIN EN MUTLU GÜNÜ

Kaymakam Erdemir de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm Türkiye`de olduğu gibi Balışeyh`te de bir öğrencinin kaymakamlık koltuğuna oturduğunu belirterek, öğrencilerin almış oldukları eğitimleri sayesinde geleceğin kaymakamları olabileceklerini dile getirdi. Erdemir, ``Öncelikle bu bayramda makamımı bir günlüğüne dahi olsa küçüklere vermek gerçekten çok güzel bir duygu. Buradan bayram vesilesiyle tüm halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu bayram çocuklarımızın en sevinçli günüdür`` dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti