Kaymakam, Millet bahçesi çalışmalarını yerinde inceledi

Kaymakam, Millet bahçesi çalışmalarını yerinde inceledi

Bahşılı Kaymakamı Erdem Karanfil, yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu

Bahşılı Kaymakamı Erdem Karanfil, yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Karanfil, bu hizmetin çok önemli bir yatırım olduğuna dikkat çekti.

500 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE YAPILIYOR

Kızılırmak nehri üzerine inşa edilen 500 dönümlük Millet Bahçesi projesinin 2022 yılında tamamlanması planlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı 500 bin metrekare alana inşa edilen Millet Bahçesi çalışmaları sürüyor. Bahşılı Kaymakamı Erdem Karanfil, yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Karanfil, bu hizmetin çok önemli bir yatırım olduğuna dikkat çekti.

KIRIKKALE'YE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

"Daha çok yeşil" anlayışı doğrultusunda Kırıkkale'de hayata geçirilen Millet Bahçesi, şehir coğrafyasına yeni bir değer katacak. Kırıkkale'ye yeni bir soluk getirecek Millet Bahçesi projesi; içerisinde barındıracağı yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş, koşu parkurlarıyla, bisiklet yoluyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak. Kaymakam Karanfil daha sonra ilçe İstihdamına büyük katkısı olan Ekose Tekstil Fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. İşveren yetkilileriyle projeler hakkında görüştü.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız