Kaymakam kupayla ödüllendirdi

Kaymakam kupayla ödüllendirdi

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, geçtiğimiz pafta Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen softball şampiyonasında üçüncü olan ortaokul öğrencilerini kupa ile ödüllendirdi.

SULAKYURTLU ÖĞRENCİLER KEMER’DE SOFTBALL ŞOV YAPTI

Kaymakam da kupayla ödüllendirdi

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, geçtiğimiz pafta Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen softball şampiyonasında üçüncü olan ortaokul öğrencilerini kupa ile ödüllendirdi.

GRUP HALİNDE ÜÇÜNCÜ OLDULAR

Antalya`nın Kemer ilçesinde önceki hafta düzenlenen Türkiye Softball Şampiyonasına katılan Sulakyurt Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri grup halinde üçüncü oldu. Kaymakam Kazez, Kemer`de Sulakyurt`un adını duyuran ve derece ile dönen öğrencileri okula giderek başarılarından dolayı tebrik etti ve öğrencilere kupa verdi. Öğrencilerin yetişmesinde emeği olan Beden Eğitimi Öğretmeni Serap Tehneldere ve Okul Müdürü Nazmi Bayram`a da gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

BİZLERİN ADINI DUYURDULAR

Öğrencilere kupalarını veren kaymakam Kazez, öğrencileri kutladıktan sonra yaptığı konuşmada "Öğrencilerimiz, derslerinin yanı sıra sportif etkinliklerde de başarı elde ederek hepimizi sevindirdi. Bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerin farklı spor dallarındaki beceri ve başarıları da ortaya çıkmış oluyor. İnşallah bundan sonraki çeşitli yarışmalarda ilçe olarak başarılarımızı daha da artıracağız." Okul Müdürü Nazmi Bayram da, öğrencileri tebrik ederek öğrencilerin başarısından büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Öğrencilere, Belediye Başkanı İsmail Bildik ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin de madalya verdi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ