Kaymakam Karanfil: “Daima milletimizin yanındayız”

Kaymakam Karanfil: “Daima milletimizin yanındayız”

Karanfil, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Kaymakam Karanfil, “Devlet olarak daima milletimizin yanındayız” dedi.

Bahşılı Kaymakamı Ender Karanfil, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Kaymakam Karanfil, “Devlet olarak daima milletimizin yanındayız” dedi.

SORUN VE TALEPLERİ YERİNDE DİNLEDİ

Kaymakam Erdem Karanfil, beraberindeki heyetle birlikte köy ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Köylerde bulunan vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Karanfil, köylerin sorun ve taleplerinin çözümü için gereken çalışmayı sergilediklerini dile getirdi. Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Kaymakam Karanfil, “Devlet olarak daima milletimizin yanındayız. Sizler için gereken yatırım çalışmalarının uygulanması için bizler daima görevdeyiz” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

Karanfil, Çamlıca Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Çamlıca Köyü-Yahşihan ilçesi arasında devam eden yolun stabilize çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Karanfil, Karaahmetli Köyü İlkokulunu ve Karaahmetli Köyü Kooperatifinde görev alan kadınları, ziyaret etti. Çocukların hazırladığı mini bir tiyatro gösterisi ile karşılaşan Karanfil ve beraberindeki heyet emeği geçenlere teşekkür etti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTULAR

Daha sonra Kaymakam Karanfil, Belediye Başkanı. Recep Zafer Tekin ile Fatma Şenses Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerin istekleri, sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. Bahşılı’nın her alanda yatırım alması için ve ilçede bulunan üniversite öğrencilerine yönelikte sosyal, kültürel alanda çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Karanfil, “Karşılaşmış oldu4unuz herhangi bir sorun ve taleplerinizde bizlerle iletişime geçebilirsiniz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız