Kaymakam Erdemir?e veda

Kaymakam Erdemir?e veda

İçişleri Bakanlığı`nın en son Kaymakam atama kararnamelerinin ardından Balışeyh Kaymakamlığı`ndan Mardin`in Ömerli ilçesi Kaymakamlığı`na ataması yapılan Kaymakam Tekin Erdemir için iftar vaktinde veda yemeği düzenlendi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Kaymakam Erdemir`in veda yemeğinin doğum gününe denk gelmesi ise farklı bir duygu yaşanmasına vesile oldu. Bahşılı`daki Mangal Sefası restoranda düzenlenen yemeğe, Kaymakam Erdemir ve eşinin yanı sıra Yahşihan, Sulakyurt, Karakeçili ve Çelebi Kaymakamları, Belde ve İlçe Belediye Başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri, il genel meclis üyeleri ile çok sayıda bay bayan davetli katıldı.

2.5 YIL İÇİNDE İYİ HİZMETLER YAPTIK

Yemekten sonra bir konuşma yaparak bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Erdemir, "Balışeyh`te görev süresi itibariyle yaklaşık olarak 2,5 yıl içinde kurumlarımızla, arkadaşlarımızla ve vatandaşlarımızla çok güzel hizmetlerde bulunduk. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek birçok şeyin üstesinden gelinebileceğini göstermiş olduk. Her birinizin bizlere ayrı ayrı destekleri oldu.

HEPİNİZE MİNNETTARIM

Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum. Yeni görev yerimize gidiyoruz. Bunu bir ayrılık olarak görmeyin. Sizler bizim dostlarımızsınız. Bizleri çok güzel bir şekilde uğurladınız. Sizlerle her zaman görüşme arzusundayım. Kırıkkale halkına, Balışeyh halkına minnettarız" dedi Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen de bir konuşma yaparak, Kaymakam Erdemir`in çok Çalışkan olduğunu, insanlara değer verdiğini, yeni görev yerinde kendisini zor görevlerin beklediğini fakat bu zor görevlerin üstesinden rahatlıkla gelebileceğinin altını çizdi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Balışeyh Belediye Başkanı, Ali Dedelioğlu, Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici ve Çerikli Beldesi Belediye Başkanı Ömer Sakarya da birer konuşma yaparak Kaymakam Erdemir`e yeni görev yerinde başarılar dilediler. Düzenlenen program sonunda, Kaymakam Erdemir`e plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Davetlilerle yakından ilgilenen Kaymakam Erdemir, davetlilerle bir bir tebrikleşerek helallik istedi. Duygusal anların da yaşandı veda yemeğinde davetliler, Kaymakam Erdemir ve yakınlarıyla birlikte hatıra fotoğrafları da çektirdi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama