Kaymakam Yıldırım köyleri geziyor

Kaymakam Yıldırım köyleri geziyor

İLÇE İDARECİLERİ KATILDI

Kaymakam Yıldırım köyleri geziyor

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım ilçeye bağlı Yenilli ve Beşbıçak Köyü´nü ziyaret ederek köy muhtarları ve vatandaşlardan bilgi aldı.

YENİ CAMİİ YAPILDI

Kaymakam Yıldırım ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?İlçemize bağlı köylerimizde çeşitli alanlardaki çalışmalarımız devam ediyor. Yenilli köyümüzde devlet vatandaş işbirliği ile eskisi yıkılarak yerine iki katlı yeni bir cami yapıldı. Şuan camiye ait çevre düzenlemesi yapılıyor. vatandaşlarımız huzurla ibadetlerini camide yapıyor. Ayrıca köy içinde tespitini yaptığımız bin metrekarelik alana kilit parke yapılarak önümüzdeki günlerde hizmete girecek. Beşbıçak köyünde de çalışmalarımız var.?

TAZİYE EVİ YAPILACAK

?Köye yapmayı planladığımız bir taziye ev yerinin tespitini yaptık. Ayrıca Beşbıçak ile Koçubaba köy yolu arasındaki 9 kilometrelik mesafedeki asfaltlama çalışmalarında da incelemelerde bulunduk? dedi.

İLÇE İDARECİLERİ KATILDI

Köy ziyaretine, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Selçuk Yalçın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan, Özel İdare Müdürü Hüseyin Öztürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Osman Özsoy ile diğer kurum müdürleri katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü