Kaymakam ekmeğini ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyor

Kaymakam ekmeğini ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyor

YAŞLI ÇİFTİN EVİNE KONUK OLDU

Kaymakam ekmeğini ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyor

Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Ramazan ayının manevi birliğini yaşamak, birlik ve beraberliği artırmak için ilçelerinde bulunan vatandaşları ziyaret ettiklerini ve yemeklerine ortak olduklarını söyledi. Keskin´de yaşlılara karşı büyük bir saygının olduğunu belirten Köken, yaşlıların belirli bir hayat tecrübesi olduğunu kaydetti.

YAŞLI ÇİFTİN EVİNE KONUK OLDU

Ramazan ayı boyunca Keskin´de şehit aileleri, öksüz ve yetim çocukları ziyaret ederek onlarla birlikte iftarını açan Kaymakam Muammer Köken, bu kez de ilçelerinde bulunan yaşlı çiftin evine konuk olarak iftarını burada açtı. Kalabalık ve gösterişli sofraları sevmediğini ve bu konuda daha mütevazı sofralardan keyif aldığını belirten Köken, Ramazan´ın birlik ve beraberlik içinde geçtiğini söyledi.  Bugüne kadar hep yardıma muhtaç ailelerin sofralarında yer aldığını belirten Köken, Peygamber Efendimizin ?oruçlarınızı muhtaç ailelere yardım yapın sözüne iştirak ettiklerini bildirdi.

HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ

İlçelerinde yardıma muhtaç aileleri ziyaret ettiklerini, akşamları köy meydanında vatandaşların istek ve taleplerin dinlendiğini belirten Köken, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu belirterek, bu konuda çalışmaların yürütüldüğünü ve her mesai arkadaşının bu felsefeyle hareket ettiğini kaydetti. Köken konuşmasının devamında, ?Mübarek Ramazan ayında genç-ihtiyar, dede- torunun bir arada olduğu kalabalık bir sofrada bulunduğum için mutluyum. İlçe halkının gönülleri de sofraları gibi geniş. Ramazan paylaşma ayıdır. Bizlerde bu ziyaretlerle hem vatandaşımızı daha iyi tanıyoruz hem de birlikte iftar yapmanın sevincini paylaşıyoruz? dedi.

İLK KEZ KAYMAKAM GELDİ

İlk kez evlerine bir Kaymakam´ın geldiğini ve sofralarında yemek yediğini belirten ev sahibi İbrahim Sazak, Kaymakam Köken´e teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Devletin ve milletin bu birlik ve beraberlikle asla yıkılmayacağını belirten Sazak, her zaman devletin yanında olduklarını belirterek, Keskin´de ki herkesin vatanını ve milletini sevdiğini söyledi.  Keskin´de düzenlenen bu organizasyonların önemli olduğunu belirten Sazak, bürokratların ev ziyaretlerinin vatandaşlarla aralarında köprü oluşturduğunu bildirdi. İftar yemeğine Kaymakam Köken´in beraberinde eşi Gülbahar Köken, İlçe Nüfus Müdürü Canan Erdem ve Polis Memuru Kubilay Akbaş da katıldı. Program sonunda Kaymakam Köken, aileye hediye takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü