Kaymakam, araçları kontrol etti

Kaymakam, araçları kontrol etti

ASAYİŞ BERKEMAL...

Kaymakam, araçları kontrol etti

Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, İlçelerindeki E-88 karayolu üzerinde asayiş uygulaması yapan jandarma ekiplerini ziyaret etti.

ASAYİŞ BERKEMAL

Balışeyh´in içinden geçen karayolunda uygulama yapan İlçe jandarma ekiplerini ziyaret eden Altuntaş, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler edindi. Kaymakam Altuntaş, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik Ekiplerinin müşterek yaptığı yol kontrol uygulamalarını denetlediğini ifade etti. Alınan arama kararı doğrultusunda araç sürücülerinin ve araçtaki şahısların kimlik kontrollerinin yapılmakta olduğunu söyleyen Kaymakam Altuntaş, birçok ili birbirine bağlayan ilçelerinde asayiş ve trafik uygulaması yapıldığını ve bunun belirli aralıklarla olduğunu söyledi.

KONTROLLER YAPILIYOR

Araçların ve sürücülerin kontrollerinin yapıldığını ve bu konuda çalışmalar yapıldığını belirten Altuntaş konuşmasını şöyle sürdürdü ?Araçların da kontrolleri ve aramaları yapılarak her hangi bir suç unsuru ya da evrak eksikliği olduğu takdirde cezai işlemler uygulanıyor. İlçemizdeki kamu düzenini, vatandaşın canı, malı ve temel hak ve özgürlüklerini korumak için çalışan İlçe Jandarma Komutanlığında görevli mesai arkadaşlarımız görevlerini iyi bir şekilde yerine getirmektedirler. Komutanımıza ve personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Allah askerimizi ve polisimizi korusun? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü