Kayınpederini öldürdü

Kayınpederini öldürdü

Ankara`da oturan 27 yaşındaki Ramazan Şahin, bir süre önce tartıştığı, Kırıkkale`deki babasının evinde giden eşi Sevda`yı almak istedi. Bu sırada kendisine engel olan kayınpederi, aynı zamanda amcası 41 yaşındaki Faruk Bayram Şahin`i bıçaklayarak öldürdü.

EŞİNİ ALMAK İÇİN GELDİ
Cinayet, Kırıkkale`nin Yuva Mahallesi, 2543`üncü Sokak, 6 numaradaki tek katlı ahşap evin önünde dün saat 20.30 sıralarında işlendi. Ankara`da oturan evli, 5 yaşında bir kız çocuğu babası Ramazan Şahin, bir süre önce tartıştıktan sonra çocuğu ile birlikte Kırıkkale`deki babasının evine giden eşi Sevda`yı almak için 71 DV 844 plakalı otomobili ile Kırıkkale`ye gitti. Ramazan Şahin, Kendisi gibi inşaatlarda işçi olarak çalışan amcası ve kayınpederi Faruk Bayram Şahin`in kapısını çalıp, eşini evine götürmek istediğini belirtti. 
KALBİNDEN YARALADI
Ramazan Şahin, bir süre tartıştığı ve kızını vermek istemeyen Faruk Bayram Şahin`e bıçakla saldırdı. Kalbinden ağır yaralanan Şahin, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Faruk Bayram Şahin`in cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Cinayetten sonra kaçan Ramazan Şahin, Başpınar Kavşağı`nda yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama