Kaybolan kardeşini bulmak için yollara düştü

Kaybolan kardeşini bulmak için yollara düştü

Kırıkkale'nin Çelebi İlçesi'nde 4 gündür kayıp olan gençten haber alınamıyor. En son Ankara'nın Bala İlçesi'nde görülen ve akli dengesi yerinde olmayan Abdurahman Akbaş'ı (25) arama çalışmaları devam ediyor.

İNSANİYETLİK NAMINA

Kardeşini bulmak için Ramazan Akbaş, yollara düştü. Cadde ve sokaklara kardeşinin resimlerini asan ağabey, kardeşinin resmini göstererek vatandaşlara soruyor. Kardeşinin 25 yaşında, 1.65-1.70 boylarında 45 kilo civarında olduğunu açıklayan Ramazan Akbaş, görenlerin insaniyetlik namına 0533 614 55 82 numarayı aramasını istedi.

OLAYI POLİSE HABER VERDİM

Kardeşinin evden ayrılırken üzerinde eşofman olduğunu ve en son en son Ankara’nın Bala İlçesi’nde görüldüğünü açıklayan Akbaş, “Kardeşim hastalığı yüzünden hap kullanıyor. Kaybolduğu gece hapını yutturdum ve sabah hastaneye gidecektik. Fakat kardeşim gece yarısı evde çıkıp gitmiş. Kamera kayıtlarına baktık ve Ankara’nın Bala İlçesi tarafına gittiğini gördük. Olayı polise haber verdim. Polis, arama başlattı. Vatandaşlarımızdan tek isteğim kardeşimi görenlerin 0533 614 55 82 numarayı arasın” dedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama