Kavşakta feci kaza

Kavşakta feci kaza

KUM KAMYONUYLA OTOMOBİL ÇARPIŞTI

KUM KAMYONUYLA OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kavşakta feci kaza

Kırıkkale´de otomobil ile Keskin Belediyesine ait kum kamyonu çarpıştı. Feci kazada 1 kişi öldü, 1´i ağır 2 kişi de yaralandı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Engin Aktaş, idaresindeki 66 RC 720 plakalı otomobil ile kum almaya giden Halik K. yönetimindeki Keskin Belediyesine ait 71 DD 500 plakalı kamyon Yahşihan İlçesi Yenişehir kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya önden otomobilde bulunan baba Ömer Aktaş (46) olay yerinde hayatını kaybetti.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Kazada, sürücü Engin Aktaş ile kardeşi Arzu Aktaş ise yaralandı. İtfaiye ve 112 acil servis ekiplerinin araçtan kurtardığı yaralılardan Engin Aktaş Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine ağır yaralanan Arzu Aktaş ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza hakkında çalışma yaptı.

EKİPLER İNCELEDİ

Olay yeri inceleme ekipleri ise kaza yerinde çalışma yaptı. Kazada sıkışarak hayatını kaybeden baba Aktaş´ın cesedi ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan Halik K. yönetimindeki 71 DD 500 plakalı kamyon Keskin Belediyesine ait hizmet aracı olduğu ve Yahşihan İlçesinde bulunan kum ocaklarından hafriyat taşıdığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama