Kavgaya karışan genç canından oldu

Kavgaya karışan genç canından oldu

Kırıkkale?de baba ile oğlunun tartışmasına karışan bir genç, çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybetti.

BIÇAK DARBESİ ALDI

Edinilen bilgilere göre olay, merkeze bağlı Ahılı köyünde akşam saat 20.30?da sularında yaşandı. İddialara göre Coşkun A. isimli baba, oğlu Emrah A.?nın arkadaşları ile alkol aldığını öğrendi. Hemen gençlerin alkol aldığı yere giden Coşkun A., önce oğlu ile tartıştı, ardından da dövmeye başladı. Bunun üzerine Emrah A.?nın arkadaşları da kavgaya ayırmak için olaya karıştı. Çıkan arbedede Emrah A.?nın arkadaşı Abdullah K. isimli genç, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi aldı. Kanlar içinde yere yığılan K., hemen hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Öte yandan zanlı Coşkun A.?nın ifadesine göre, oğlu ile arasındaki tartışmaya oğlunun arkadaşlarının da katıldığı, Abdullah K.?ın kendisine hakaret ederek bazı cisimler fırlattığı, kendini korumak için yanında taşıdığı bıçakla yaraladığını söylediği bildirildi.

Hayatını kaybeden Abdullah K. isimli gencin, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal?ın yeğeni olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattığı bildirildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama