Katma değer sağlayacak çalışmalar yapıyoruz

Katma değer sağlayacak çalışmalar yapıyoruz

KTSO, AKREDİTASYON SİSTEMİ DENETİMİNİ BAŞARIYLA GEÇEREK 5 YILDIZI HAK ETTİ

KTSO, AKREDİTASYON SİSTEMİ DENETİMİNİ BAŞARIYLA GEÇEREK 5 YILDIZI HAK ETTİ

Katma değer sağlayacak çalışmalar yapıyoruz

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 5 Yıldızlı Oda hizmet anlayışının kurumsallaşmış hali olan Akreditasyon Sistemi denetimini başarıyla tamamladı.

DENETİMLERİ SORUNSUZ GEÇTİ

Bağımsız belge veren bir kurum olan Türk Lloydu Baş Denetçisi Engin Deniz tarafından 17 Ocak 2018 tarihinde 13 ana başlık altında yapılan denetimleri Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası sorunsuz şekilde atlatıp 13. Dönem Akredite Odalar arasında yerini aldı.

TOBB TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLDİ

TOBB tarafından belirlenen hizmet standartlarına uygunluğun değerlendirildiği denetlemeler sırasında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, ?4 yıllık Stratejik Plan ile üyelerimizin ve Kırıkkale´nin gelişimine katkıda bulunacak faaliyetleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İlimize katma değer sağlayacak çalışmalar, yatırım ve istihdamı arttıracak hamleler, Akredite bir oda olmanın sorumluluğu ile kurumsal olarak devam edecektir. Akredite sürecinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Kurumsallaşma yolunda başlatmış olduğumuz bu sürecin odamıza, üyelerimize ve Kırıkkale´mize hayırlı olmasını diliyorum,? şeklinde konuştu.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü