Katliamla bir kez daha sarsıldık

Katliamla bir kez daha sarsıldık

TOPLUM OLARAK ENDİŞELENİYORUZ

Katliamla bir kez daha sarsıldık

KESK Kırıkkale Şubeler Platformu adına açıklama yapan dönem sözcüsü Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin İstanbul´daki saldırıyı kınadıklarını belirterek yaşamını yitirenlere rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa dileğinde bulundu.

KATLİAMLA BİR KEZ DAHA SARSILDIK

Şahin açıklamasında ?Yeni yıla merhaba dediğimiz ilk saatlerde İstanbul´da yaşanan katliamla bir kez daha sarsıldık. Çok sayıda insanımızı kaybetmemize neden olan bu saldırıyı lanetliyor, saldırıda yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı ve yararlanan yurttaşlarımıza acil şifalar diliyoruz? dedi.

TOPLUM OLARAK ENDİŞELENİYORUZ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi ?Toplum olarak hepimizin daha fazla şiddete, çatışmaya, gerilime değil,  demokrasiye, barışa, huzura ihtiyacı vardır. Her geçen gün daha fazla şiddet girdabı içine sürükleniyoruz. Kan ve gözyaşından başka bir şey getirmeyen politikalardan vazgeçilmelidir. Yaşanan acıların bir an önce dinmesi ve yenilerinin yaşanmaması için herkes elinden geleni yapmalıdır.?

YAŞANAN ACILARI PAYLAŞIYORUZ

?Yaşanan bu büyük acıyı paylaşırken, bize dayatılan karanlığın karşısında eşitlik, özgürlük, barış ve demokrasiyi savunmaya, tüm farklılıklarımızla bir arada ortak bir gelecek umudumuzu asla kaybetmeden mücadeleyi inatla sürdürmeye devam edeceğimizi tekrar ifade ediyor, tüm halkımıza bir kez daha başsağlığı diliyoruz.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ