Katliam gibi kaza

Katliam gibi kaza

Kırıkkale?den Çorum yönüne giden otomobil Samsun-Yozgat yol ayrımında kontrolden çıkarak üstgeçit duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken otomobildekilerden 3 kişi feci şekilde can verdi. 2 kişi ağır yaralandı

Aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
BETON DUVARA ÇARPTI
Feci Kaza, Kırıkkale- Samsun karayolunda Yozgat yolu ayrımında saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Kırıkkale?den Samsun yönüne giden Oktay Çubukçu?nun kullandığı 16 LEJ 20 plakalı otomobil, Delice ilçesi yakınlarına geldiği sırada kontrolden çıktı. Süratli olduğu ileri sürülen otomobil önce refüje çarptı, ardından da geçidin beton direğine çarparak güçlükle durdu. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Oktay Çubukçu (40) ile eşi Tülay Çubukçu (38) ve kızları Ümeysa (9) olay yerinde can verdi.
YARALILARIN DURUMU İYİ
Kazada ağır yaralanan Çubukçu çiftinin diğer çocukları Fatih (16) ve Yunus Emre (11) ise Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındı. Kazanın, sürücü Oktay Çubukçu`nün uyuklaması sonucu meydana geldiği iddia edildi.Kaza nedeniyle Kırıkkale- Samsun karayolunda ulaşım bir süreliğine tek şeritten sağlandı. Kazadan sonra çevreye savrulan cesetler ve yaralılar sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu bulundukları yerden alınarak hastaneye kaldırıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama