KASKINDA ?PİLOT? YAZILI AMA TRAFİK CANAVARINA YENİLDİ

KASKINDA ?PİLOT? YAZILI AMA TRAFİK CANAVARINA YENİLDİ

Kırıkkale?de motorbisikletle, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 bir kişi yaralandı. Kaskında ?Pilot? yazılı motorbisiklet sürücüsü ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı

SANAYİ ÜST KAVŞAĞI YİNE CAN ALDI

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Eski Samsun karayolunun Sanayi çarşısı giriş kavşağında Sanayi çarşısına giriş yapan Hüseyin Büyükvurbay?ın kullandığı 71 EH 467 plakalı otomobil ile Ankara yönüne giden Burhan Karademir?in kullandığı 71 ET 415 plakalı motorbisiklet çarpıştı. Sık sık kazaların meydana geldiği kavşakta trafik durdu.

 

MOTORBİSİKLET ASFALTA SAVRULDU

Çarpışmanın etkisiyle asfalta savrulan motorbisiklet sürücüsü Burhan Karademir (45) kafasında kask olmasına rağmen kafası ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı. Yaralı Karademir kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı otomobil sürücüsü ise ayakta tedavi edildi.

 

SANAYİCİLER VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, çevre sakinleri bu kavşağın geçmiş yıllarda kapatılmasına rağmen yeniden açıldığını, bu yüzden sürekli burada kaza meydana geldiğini belirterek yetkililerden buradaki sorunun çözülmesini istediler.

 

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama