KASAPLAR ODASI KAPATILMAKTAN KURTULDU

KASAPLAR ODASI KAPATILMAKTAN KURTULDU

Yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Kasaplar ve Celepler Odası Kırıkkale Şube Başkanlığı az kalsın kapanıyordu. Geçen yıl Temmuz ayında açılan dava sonrası yeteri üye sayısını biran önce tamamlayan Kasaplar ve Celepler Odası geçtiğimiz günlerde davayı ka

MAHKEME YETERİ ÜYE SAYISI İSTEDİ
Üye sayısının yetersizliği gerekçesi ile geçtiğimiz yıl yaz aylarında açılan davada, Kasaplar ve Celepler Odası?ndan belirli sayıda üye istendi. Ancak Kasaplar Odası bünyesinde yeteri üye sayısı bulunmadığından kapatılması ile gündeme geldi. Açılan dava yaklaşık olarak 6 ay sürdü. Dava sürecinde 5?6 ay gibi kısa bir süre de yeteri üye sayısını daha çok çalışıp tamamlayan Kasaplar ve Celepler Odası, içinde bulunduğumuz Şubat ayının 10?unda mahkeme de yeteri üye sayısını ortaya koyarak, kurtulmayı başardı.
 
KURTULMANIN SEVİNCİ İÇİNDEYİZ
Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, çok sıkıntılı günler geçirdiklerini ve sonunda azimleri ile odayı kapatılmaktan kurtardıklarını söyledi. Karafilik, ?Odamız Kırıkkale?de aktif odalardan birisi. Bize açılan dava sonrası daha çok çalışarak üye sayımızı tamamladık. Şimdi ise kurtulmanın sevinci içindeyiz. Böylesine yıllardır faaliyet gösteren bir odanın kapatılması yazık olacaktı. Bu süreçte bize yardımlarını esirgemeyenlere teşekkürlerimi sunuyorum? diye konuştu.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama