Kasaplar bir arada

Kasaplar bir arada

Kasaplar ve Celepler Odası, Kırıkkale?de bulunan kasaplara birlik beraberlik yemeği verdi. Odada düzenlenen birlik beraberlik yemeğine çok sayıda kasap katılarak, sektörle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

GÜZEL BİR YERE GELDİK

Yemeklerin yenilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, odanın tüm üyelerinin her zaman hizmetinde olduğunu belirterek ?Odanız sizin emrinizde istediğiniz zaman size hizmet verir. 35 üye ile seçime girdik şimdi 95 tane üyemiz var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte güzel bir yere geldik. Çalışmalarımızı sizlerle birlikte güzel bir şekilde yürütüyoruz? diye konuştu.

 

BU TÜRLÜ ÇALIŞMALARI SÜRDÜRECEĞİZ

Kasaplar ve Celepler Odası 2. Başkanı Gürsel Akbay, oda tarafından düzenlenen birlik beraberlik yemeğine katılanlara teşekkür ederek ?Bu tür toplantıları oda bünyesinde belirli aralıklarla sürdüreceğiz. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Toplantıda sorunlar dile getirildi. Bizlerde yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz? dedi. Toplantıda kasaplar fikir alışverişinde bulundu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ