KARTAL, ?ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ?

KARTAL, ?ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ?

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim Kurulu üyeleri dün Emniyet Müdürü Kadri Kartal?a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette Başkan Torunlu, Şehitlere gösterdikleri ilgiden dolayı Müdür Kartal?a teşekkür etti. Kart

DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ziyaretin amacının dernek binasına yeni yapılan polis şehitleri panosu ve şehitlerimizin resimlerinin yenilenmesi konusunda Emniyet Müdürü Kadri Kartal?a teşekkür etmek olduğunu söyledi. Yapılan ziyarette konuşan Torunlu, ?Derneğimizin her faaliyetine katılarak bizleri onure eden ve yapılan her faaliyetimizde bizleri yalnız bırakmayarak destek olan değerli müdürümüze teşekkür ediyoruz? diye konuştu.
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise yapılan ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek, her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu söyledi. Kartal, ?Şehit ailelerimizin herhangi bir sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Yapılan faaliyetlerde her zaman şehit ailelerimizin yanındayız? şeklinde konuştu. Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ise şehitlerimiz için ne yapsak azdır? ifadelerini kullandı.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ