Karşılıksız sevginin adıdır ANNE

Karşılıksız sevginin adıdır ANNE

AHLAKLI NESİLLER ANNELER SAYESİNDE YETİŞECEKTİR

Karşılıksız sevginin adıdır ANNE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Özçelik mesajında, "Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerin, bu anlamlı günde bir kez daha hatırlanması ve toplumumuzdaki vazgeçilmez önemi üzerine düşünülmesi gerekmektedir. Karşılıksız sevginin adıdır anne? dedi.

AHLAKLI NESİLLER ANNELER SAYESİNDE YETİŞECEKTİR

Abalı mesajında şu ifadelere yer verdi: ?Bilinmelidir ki, kendine güvenen, milli ve manevi değerlere sahip, kişisel bütünlük içinde hayatına yön veren, zorluklar karşısında yılmayan, ahlak değerlerini tam olarak özümsemiş nesillerin yetişebilmesi annelerimizin özverili ve her türlü takdirin üzerindeki gayretleriyle mümkün olacaktır.?

ELİ ÖPÜLESİ ŞEHİT ANNELERİNİ

?Bu çerçevede milletimizin geleceği, karşılaştığı zorlukları aşma kabiliyeti, bölgesinde güçlü ve sözü dinlenir olmasının temelde annelerimizin davranış ve yaklaşımlarına bağlı olacağını da gözden uzak tutmamak gerekmektedir. Bugün, vatanımızın selameti için gözünü kırpmadan şehit olan evlatlarımızın annelerinin de asla yalnız olmadığını, her daim onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum? dedi.  

ANNELERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLARIM

Abalı mesajının devamında, ?Annelerimiz olmasaydı bizlerde olmazdık. Bizim için Annelerin ayrı bir yeri, değeri vardır. Türk kültüründe ve inancında Annelere o kadar büyük değer verilmiştir ki ?Cennet Anaların Ayağı Altındadır´ denilmiştir. Bu özel günde, dünyada milyonlarca anne, çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır. Kadına bahşedilip de erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında annelik gelmektedir.?

ANNELERİMİZİN ELLERİNİ ÖPERİM

?Bu anlamda annelerin ilk edebi öğretmenlerimiz olduğu unutulmamalıdır. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu güncelliğini koruduğundan, geleceğin sağlıklı nesillerinin yetişmesindeki payları asla göz ardı edilmeyecek kadar önemlidir.  Şehitlerimizin anneleri bizim de annelerimizdir. Anneler günü vesilesi ile evlatlarını vatan savunmasında kaybeden şehit annelerimizi de unutmadığımızı, her zaman hatırımızda ve gönüllerde ayrı bir yere sahip olduklarını belirtmek isterim. Bütün annelerimize sonsuz sevgi ve saygılarımı sunar, ellerinden öperek anneler gününü kutlarım? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ