Karne hediyesi Teknocom?dan

Karne hediyesi Teknocom?dan

Teknocom Bilgisayar işletmecileri öğrenciler için hediye kampanyası başlatacaklarını açıkladılar. Tatil ile birlikte öğrencilere verilecek hediyelerde indirim uygulayacaklarını bildirdiler.

BİZ HAZIRIZ
Kızılkanat İş Merkezi?nde hizmet veren Teknocom bilgisayar yetkilileri karne günü nedeniyle öğrenciler için karne hediyelerini hazırladıklarını belirterek velilere seslendi. Öğrencilerin başarılarının ödüllendirilmesi gerektiğini belirten işletme yetkilileri Salih Boran Ve Mustafa Işıldak minikler için cazip olan oyuncakları ve birçok hediyelik ürünü ürün yelpazelerine kattıklarını belirterek kendilerinin karne gününe hazır olduklarını ifade etti.

ÇOCUKLARI SEVİNDİRİN
Her yıl karne günü yaklaşınca ürün seçeneklerini genişlettiklerini ve fiyatlarda indirime gittiklerini belirten Boran ve Işıldak Hem bilgisayar hem de çocuklar için PSP satışı yaptıkları ve karne hediyesi olarak çocuklara çeşitli seçenekler sunduklarını ifade ettiler. Velilerin çocuklarını küçük ödüller ile sevindirmesinin önemli olduğunu belirterek tüm velileri karne günü işyerlerine davet ettiler.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ