Karne gününde hediye sevinci

Karne gününde hediye sevinci

Ahılı İlk ve Orta okulunda okuyan öğrencilerin yıl sonu karne sevincine Ahılı Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Derneği (Ahılı Bir-Der) aldığı çeşitli hediyelerle ortak oldu.

BİR ÇOK HEDİYE VERİLDİ
2013-2014 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla Ahılı İlk Öğretim okulunda karne töreni düzenlendi. Törende öğrencilere çeşitli ödüller dağıtan Ahılı Bir-Der Başkanı Tolga Demirdöğen ise karne sevincine ortak oldu. Başkan Demirdöğen okul birincisi olan İbrahim Bostancı`ya mp3 çalar çalar hediye etti. Ayrıca okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü öğrencilerin yanı sıra okul yönetimince yıl boyunca sınıflar arası düzenlenen futbol, masa tenisi ve satranç turnuvalarında başarılı olan öğrencilere kupa ve madalya gibi ödüller verildi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığının `geleneksel çocuk oyunları` projesi kapsamında düzenlenen oyunlarda birincilik elde eden öğrencilere de çeşitli ödüller verildi.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
Ödüllerle öğrencilerin karne sevincine ortak olan Ahılı Bir-Der Başkanı Tolga Demirdöğen, yaptığı konuşmada öğrencilere öğütler verdi. Bir zamanlar aynı sırlarda kensininde oturduğunu, ders gördüğünü belirten Demirdöğen, `Zamanında bende sizler gibi bu sıralarda oturdum, bu okulda eğitim gördüm. Çok başarılı bir öğrenci değildim. Ancak yıllar sonra hatamın farkına vardım. Şimdi ikinci kez üniversite okuyorum. Sizler bu hataya düşmeyin. Şimdiden üniversite için çalışın, hayallerinin ve idealleriniziçin çalışın ki başarılı olun. Biz, Ahılı Bir-Der yöenetimi olarak geleceğimizin teminatı olan siz derğerli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Sizlere başarı dolu yıllar ve iyi tatiller diliyorum" dedi.


ÖĞÜTLER VERDİLER
Karnesinde kırık not olan öğrencilere altın değerinde öğütler veren Okul Müdürü Sami Yanık ise, "Sevgili öğrencilerim. Bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. İyi yaşadık kötü yaşadık, bazen sevindik bazen de üzüldük. Bütün bu süreçlerde gördüğümüz bir şey vardı. O da öğretmen arkadaşlarımızın ciddi bir şekilde özverisiydi. Ben bu süreci gönlüyle yüreğiyle, emeğiyle bugüne getiren bütün öğretmenlere huzurunuzda teşekkürü bir borç biliyorum onlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyor, karnesinde kırık olan öğrencilerimize de yaz tatilini kitap okuyarak, ders çalışarak geçirmelerini tavsiye ediyorum. İyi tatiller” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ