KARİZMA KUAFÖR AÇILDI

KARİZMA KUAFÖR AÇILDI

20 yıllık tecrübesi ile Karizma Erkek Kuaförü hijyenik ortamda güler yüzlü hizmetle açıldı. Açılışı yapılan Karizma Kuaför, kalitesi ile genç neslin dikkatini çekmeye aday. Karizma Erkek Kuaförü?nün açılışını mahalli sanatçılardan Taner Olgun ve Neşet Aba

HAYIRLI OLSUN
Sektörde kalite ve farklılığı ön planda tutan Karizma Erkek Kuaförü Yaylacık Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 3 soysaldı karşısında hizmet vermeye başladı. Açılıştan önce adak kurban kesimi yapıldı. Duanın ardından Karizma Kuaför?ün açılış kurdelesi kesildi. Açılışı yapan mahalli sanatçılardan Taner Olgun ve Neşet Abalıoğlu, ?hayırlı olsun? temennisinde bulundular.
 
PROFESYONEL HİZMET
20 yıllık tecrübesi ile Kırıkkale vatandaşlarına hizmet sunan Karizma Erkek Kuaför Sahibi Fatih Olgun, ?Kırıkkale?de kuaförlük anlamında artık beklenen hizmeti vermeyi hedefliyoruz. 20 yıllık tecrübemiz ile Kırıkkale halkına ve özellikle gençlerimize hizmet vereceğiz. 11 koltuk kapasitesi olan lüx salonumuzda alanında çok sayıda profesyonel elemanımız çalışıyor.
Kırıkkale?de kuaförlük alanında hizmet devrimi yapmak için kuaförümüzü açtık? dedi.
 
VİP SALONU MEVCUT
Kuaförlük alanında uzman olduğunu ve kendilerini kuaförlüğe adadıklarını belirten Olgun, ?Kuaförlüğü benimsiyoruz ve kendimizi kuaförlüğe adadık. Kuaförümüzde Saç Kesimi, Sakal Kesimi, Fön, Saç ve Cilt Bakımı, Perma, Kompres, Firiksiyon, Cocuk Kesimi Bölümü, Röfle, Masaj, Defrize ve Burlaj alanlarında hizmet veriliyor. Bunların yanı sıra manikür ve pedikür yapıyoruz. Ayrıca yine VİP müşterilerimiz için VİP salonumuz var ve burada özel müşterilerimizin saçlarını yapıyoruz. Kuaförümüzde bulunan ve müşterilerimiz için kullanılacak oylan şampuanlarımız Schwarzkopf, Loreal ve Wella gibi dünyaca ünlü markalar? diye konuştu.


1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım