Kariyer günleri düzenlendi

Kariyer günleri düzenlendi

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kırıkkale Üniversitesi ve Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği Orta Anadolu Kariyer Zirvesi Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde düzenlendi.

BAŞARILARLA DOLU MESLEK HAYATI
İş, siyaset ve bürokrasi dünyasının duayenlerinden “başarılarla dolu meslek hayatlarının sırlarını dinleyip öğrenmek üzere üniversite öğrencileri, iş ve hayat tecrübesinin püf noktalarını öğrenmek üzere değerli katılımcılarla buluştu. Kariyer günleri boyunca Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, Doğuş Otomotiv CEO’su Ali Bilaloğlu, RNA Değişim Yönetim Kurulu Ortağı Rana Özşeker, MİKADO Danışmanlık Kurucusu Serra Titiz, CDM Kurucu Ortağı Esin Hekimoğlu , Active Events CEO’su Alp Armutlu, TÜRKONFED,TÜSİAD ve SEDEFED Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Şükrü Ünlütürk, Kaynak Holding Stratejik Planlama ve Kurumsal Performans Müdürü Kamil Bayar ve ABFEN CEO’su Fırat İLERİ iş ve hayat tecrübelerinin püf noktalarını öğrencilerle paylaştı.

ADAY OLACAKLAR
Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu, Orta Anadolu Kariyer Zirvesinde yaptığı açıklamada; “Üniversite öğrencileri gelecek vizyonlarını çizerken; konferans veren katılımcıların tecrübelerini, başarılarını örnek alarak iş hayatına atılacak ve yarınlarımızı yönetmeye aday olacaklar. Başarılı girişimci, işadamı ve akademisyenlerden oluşan birbirinden değerli konuşmacıların sunumlarını geçtiğimiz senelerde olduğu gibi ilgiyle izleyerek kariyer planlarını buna göre yapmış ve hayatlarına artı değerler katmış olacaklardır.” dedi. Kariyer Günleri, İş ve Meslek Danışmanları tarafından üniversite öğrencilerine kurum faaliyetleri, işgücü piyasası, iş arama becerileri, işverenle mülakat ve görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama, Avrupa Birliği düzleminde iş arama ve Europass CV oluşturma konularında bilgi verilmesiyle sona erdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ