Karıştıran bölgesine sahip çıkmalıyız

Karıştıran bölgesine sahip çıkmalıyız

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, karıştıran bölgesini gezdiğini buraya sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Kaymakam İlker Özerk Özcan Karıştıranın orman vasfını kazandığını bu konuda bir çalışmalarının olduğunu bildirdi.

TARİHİ YAPI KORUNMALI

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı ziyaret etti.Keskin Belediyesi önünde Keskin Kaymakamı  İlker Özerk Özcan Belediye Başkanı Dede Yıldırım belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan Kolat  ilçe hakkında kısa bir bilgi aldı. Kolat, Karıştıran bölgesinin yeniden değer kazanması gerektiğini söyledi.Keskin’in tarihi bir mimarisinin olduğunu belirten Kolat, bu dokunun korunarak önümüzde ki dönemlere kalması gerektiğini kaydetti.

 

SU PROBLEMİ KALMADI

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ilçenin su problemini çözdüklerini bunda Vali Kolat’ın büyük desteğini gördüklerini söyledi. Yıldırım “ Belediye çalışanlarımızın maaşları konusunda çalışmamız var. Önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. İlçemizde geniş katılımlı bir şölen yapacağız. 23 Mayıs ve 25 Mayıs tarihleri arasında karıştıran bölgesinde yapmayı hedef planlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

İŞ KURUMUNDA İŞÇİ İSTEYECEĞİZ

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım Belediye Kadrosunun yeterli olmadığını karıştıran bölgesinin temizliği ve yapılacak çalışma için 30 kişilik  bir geçici işçi taleplerinin olduğunu  bu konuda  yardım dileğinde bulundu. Vali Kolat’ta gerekli görüşmeleri yapacağını söyledi. Başkanı Yıldırım ve Kaymakam Özcan ziyaretlerinden dolayı Vali Kolat’a teşekkür ettiler.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı