Kardeşlik duyguları pekiştiriliyor

Kardeşlik duyguları pekiştiriliyor

İl Müftüsü Bekir Gerek, birlik ve beraberliğin üst düzeye çıktığı mübarek günlerde, Cami avlusunda vatandaşlarla birlikte iftar açtıklarını söyledi. Ramazan ayının bereket ve rahmetinin insanlığın üzerine olması temennisinde bulunan Gerek, herkesin bugünl

AMAÇ BİRLİK VE BERABERLİK

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından birlik ve beraberlik öneminin artırılması için, kent genelinde bulunan Camilerde vatandaşlar ile birlikte iftar programları düzenleniyor. Şehit Cengiz Topel camisinde cami görevlileri ve dernek tarafından müşterek gerçekleştirilen iftar yemeğine İl Müftüsü Bekir Gerek, Müftü Yardımcısı Mustafa Turan, Din ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Sahfet Issı ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftüsü Bekir Gerek, Ramazan ayının rahmet, bereket, yardımlaşma ve kardeşliğin pekiştirme ayı olduğunu söyledi.

 

CANLI VE BEREKETLİ GEÇİYOR

Gerek; Peygamber Efendimizin iftar yaptırmayı ve ikram etmeyi tavsiye ettiğini hatırlatarak Peygamber Efendimizin bu önemli tavsiyelerini bu gün bu camide yerine getirmenin hep birlikte hazzını ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi. Kırıkkale’de ramazan ayının din hizmetleri yönünden çok canlı ve bereketli geçtiğini belirten Gerek, bunda en büyük katkısı olan cami görevlilerine, Kuran Kursu öğreticilerine ve Dernek Yöneticilerine teşekkür etti. Camilerdeki iftar sofralarının devam edeceğini bildirdi. İftar sofrasının tertibinde emeği geçen ve yemeği verenler teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ