Kardeşliği sağlayacak tek partiyiz

Kardeşliği sağlayacak tek partiyiz

Kırıkkale MHP il başkanlığında bayramlaşma töreni gerçekleşti. Törene Kırıkkale MHP İl Başkanı Belediye Başkanı aday adayları katıldı.MHP Merkez yürütme kurulu üyesi Avukat Halil Öztürk bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada birlik ve beraberliği sağlaya

DÖKÜLEN KANLAR SON BULSUN

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında bayramlaşma töreni gerçekleşti. Programa MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer il ve ilçe başkanları ve birçok partili katıldı bayramlaşma töreninde konuşma yapan MHP il Başkanı Göçer “ Tüm hemşerilerimizin ramazan bayramını kutluyorum. Dünyada insan kanları dökülmeye devam ediyor bu kanların son bulmasını temenni ediyoruz’ şeklinde ifadelerde bulundu.

BİRLİK VE BERABERLİK

MHP Merkez yürütme kurulu üyesi Avukat Halil Öztürk “Kardeşliğin birlik ve beraberliğin sizlerle buluşmanın verdiği, mutluluğu sizlerle paylaşılıyorum. Türkiye’nin birlik ve beraberliğini sağlayacak tek siyasi parti Milliyetçi Hareket Partisidir” şeklinde ifadelerde bulunan Göçer varlığımız Türk varlığına armağan olsun dedi. Bayramlaşma programına Türk Eğitim Başkanı Abdullah Karabacak, İlçe Başkanları ve Meclis üyeleri, Merkez il ve ilçe başkanları belediye başkanı aday adayları Türk Sağlık Sen Başkanı Şuayip Keskin, Ömer Erdemir katıldı.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı