Kardeş odalardan ortak proje

Kardeş odalardan ortak proje

AMAÇ, TARIMDA İHRACAT

Kardeş odalardan ortak proje

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası arasında ortaklaşa proje üretmek amacıyla istişare toplantıları başlattı. İki kardeş oda arasında ilk toplantı Kırşehir´de gerçekleştirildi.

AMAÇ, TARIMDA İHRACAT

Ekonomi Bakanlığı Uluslararası Rekabeti Geliştirme Projesi kapsamında Tarım ve Tarım Ürünleri ile ilgili ortak proje hazırlamak amacıyla Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası arasında istişare toplantısı düzenlendi. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında yapılan protokolle Kardeş Oda olan Kırıkkale ve Kırşehir Ticaret Odaları arasında başlatılan Proje toplantılarının ilki Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda yapıldı.

ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ

Toplantıya Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası´ndan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Celal Kaplan ve Mustafa Karışmaz, Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu ve Akreditasyon Sorumlusu Kübra Şerbetçioğlu, Kırşehir TSO´dan Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Yanık, Mustafa Bulut, Çağatay Han Torun, Soner Bahadır ve Genel Sekreter Pınar Demir katıldılar.

İHTİYAÇ ANALİZLERİ

Toplantıda UR-GE Projeleri konusunda Uzman Zeynep Boysan ve Kerem Boysan projenin hedefleri, içeriği, uygulanma şekli ve detayları hakkında her iki oda temsilcilerine bilgi verdiler. İki ilde tarım ve ürünleri alanında faaliyet gösteren oda üyelerinin kümelenerek ihtiyaç analizlerinin yapılması ve birebir gerçekleştirilecek dış pazar ziyaretleriyle ihracat yapabilir hale gelmelerinin amaçlandığı Kırıkkale-Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odaları Ortak UR-GE Projesi ile ilgili hazırlıklar önümüzdeki günlerde de devam edecek.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet