Kardeş borsa üyeleri ANFAŞ fuarına katıldı

Kardeş borsa üyeleri ANFAŞ fuarına katıldı

KARDEŞ BORSALARIN İLK FAALİYETİ

Kardeş borsa üyeleri ANFAŞ fuarına katıldı

Bir süre önce kardeş borsa protokolü imzalayan Kırıkkale Ticaret Borsası ile Yozgat Ticaret Borsası ilk şehir dışı faaliyetini gerçekleştirdi. İki borsanın işbirliğinde borsa üyeleri Antalya´da ANFAŞ Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen 24´üncü Uluslararası ANFAŞ Food Product Fuarına katıldı.

KAYNAŞMA FIRSATI BULDULAR

İki kardeş borsa olan Kırıkkale Ticaret Borsası ve Yozgat Ticaret Borsası meclis üyeleri Antalya´da gerçekleşen 24´üncü Uluslararası ANFAŞ Food Product Fuarına katılarak incelemelerde bulundu. 3 gün süren fuar ziyaretinde iki borsanın meclis üyeleri birlikte fuarda açılan stantlarda incelemelerde bulunarak yeni teknolojiler hakkında detaylı bilgiler aldı. İki kardeş borsa arasında ilk şehir dışı faaliyet olması nedeniyle ziyaret aynı zamanda iki borsa meclis üyelerinin kaynaşmasını sağladı.

KARDEŞ BORSALARIN İLK FAALİYETİ

Fuar ziyaretinin iki borsa arasında var olan kardeşlik bağlarını biraz daha güçlendirdiğine dikkat çeken Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer ?Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Yozgat Ticaret Borsası ile kardeş borsa protokolü imzalayarak ortak faaliyetler gerçekleştireceğimizi duyurmuştuk. İki kardeş borsanın ilk faaliyeti Uluslararası ANFAŞ Food Product Fuarı ziyareti oldu. Bir yandan fuarda yeni teknolojileri yakından görme imkânı bulan borsa üyelerimiz, aynı zamanda kaynaşma fırsatı buldu.  İki borsa bundan sonraki faaliyetlerde de bir araya gelerek borsalar arası faaliyetlere devam edecek? dedi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok