Karayollarında kuş uçurtulmuyor

Karayollarında kuş uçurtulmuyor

"STRATEJİK BİR BÖLGEDEYİZ"

Karayollarında kuş uçurtulmuyor

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, tüm illerde olduğu gibi Kırıkkale sınırları içinde kalan karayollarında da trafik kontrollerini artırdıklarını ve kontrollerin aralıksız sürdüğünü söyledi.

YOL KONTROLLERİ ARTTIRILDI

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar Onar, yaptığı bilgilendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Onar son aylarda yaşanan terör olaylarıyla ilgili olarak, ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylardan dolayı Tüm Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale il sınırları içinde kalan karayollarında da kontrollerin artırıldığını bildirdi.

STRATEJİK BİR BÖLGEDEYİZ

Kırıkkale´nin 43 ilin bağlantı noktasında yer aldığını ve Doğu ile Karadeniz Bölgelerinden gelen araçların Ankara´ya varmadan son uğrak yerinin Kırıkkale olduğunu hatırlatan Onar, bu yüzden Kırıkkale´nin stratejik bir öneminin de olduğunu kaydetti Emniyet Müdürü Onar konuyla ilgili olarak şöyle konuştu "İlimiz transit yol geçiş güzergâhında bulunuyor. Bu yüzden trafik kontrollerimizi sıklaştırdık. Kırıkkale, Doğu Anadolu, Karadeniz ve yeni açılan Kulu-Kırıkkale kara yoluyla Güney bölgesiyle bağlantılı. 24 saatte yaklaşık 24 bin aracımız kentten geçiş yapıyor. Ülkemizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız devam ediyor. Yol kontrollerini artırdık. Karayollarında normal olmayan bir durumda da vatandaşlarımızın bizi uyarması gerekiyor. Vatandaşlarımızın bize desteği çok önemli. Bizim 155 ihbar hattımıza aylık yaklaşık 10 bin ihbar yapılıyor. Bu bizim için çok önemli."



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü