Karayolları Çalışanlarına Müjde...

Karayolları Çalışanlarına Müjde...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Karayollarında çalışan ve kadro bekleyenler ile ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

Konu hakkında basın mensuplarına bir açıklama yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil ÖZTÜRK; “Karayolları Genel Müdürümüz ile yapmış olduğumuz görüşmede; konunun takipçisi olduklarını ve Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan kamu taşeron işçilerinin daimi kadroya geçirilmesi hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yasal bir çalışma yürüttüğünü belirttiler.” diyerek, bu önemli konuyu kendisinin de titizlikle takip ettiğini belirtti.

Tüm Sözleşmeliler ve Alt Taşeron İşçiler Daimi Kadroya Geçecek

Açıklamasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’nın son açıklamasına da değinen Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; “Yakın zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Bilgin’in açıklamasında da belirttiği üzere; 90 bin civarında işçi kanun kapsamı dışında kalmıştı. Onların kamuya, kadrolu olarak geçmesi konusunda çalışmaları Bakanlığımız tamamlamış durumda. 516 bin sözleşmeli personelin de daimi kadroya geçmesi için çalışmaların tamamlandığını biliyoruz. 1 Ekim sonrası bu kararların TBMM gündemine gelerek, MHP’nin de güçlü desteği ile hızlıca yasalaşacağını bekliyoruz. Gerek Karayollarında, gerekse diğer kurumlarımızda büyük bir özveriyle çalışan kardeşlerimize az biraz daha sabır telkin ediyoruz, bekledikleri kadroya kavuşacaklar” müjdesini verdi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı