Karayel Aday Adaylığını Açıkladı

Karayel Aday Adaylığını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahadır Karayel, sevgi yolunda aday adayı tanıtım toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

VATANDAŞ YAĞMURA ALDIRIŞ ETMEDİ

Sevgi Yolu üzerinde kendini destekleyen kalabalığa hitap eden Karayel, Kırıkkale’nin daha iyi hizmet alabilmesi amacıyla bu yola çıktığını dile getirdi. Sağanak yağmura karşı büyük sevgi gösterileri arasında konuşmasını sürdüren Karayel, “İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı başarıyla sürdüreceğiz. Islanıp bizleri beklediğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Benim ismimin anlamı cesur, yiğit ve savaşçı demek. İnşallah bu adaylık bana nasip olursa Kırıkkale Belediyesi’nin MHP’li bir belediye olması için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Sefer bizden, zafer Allah’tan” dedi.

ÖZTÜRK" ADAYIMIZ KİM OLURSA OLSUN

ASLAN GİBİ YANINDA DURACAĞIM

Karayel’i çıkmış olduğu bu yolda tebrik eden MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, “Böylesine yağmurlu ve bereketli bir günde kutsal bir yolculuğa çıkan Bahadır Karayel kardeşimizi tebrik ediyorum. Kırıkkale sokaklarında adım adım geziyorum ve artık Kırıkkale halkının MHP belediyeciliğini özlediğini görüyorum. Bu adaylığı Allah kime nasip eder bilemiyorum ama Bahadır kardeşimiz bizim gönlü güzel, yüreği mert, yiğit bir dava arkadaşımız ,İnşallah adaylık ona nasip olursa ben yanında aslan gibi duracağım. Diğer arkadaşlarımdan hangisine de nasip olursa onlarında yanlarında aslan gibi duracağım. Bizler kutlu bir mücadelenin, mübarek bir davanın yolcularıyız. Sizlere buradan bir söz veriyorum dedi."

 


 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız