Karataşlık, güven tazeledi

Karataşlık, güven tazeledi

Türkiye Faal Futbol Hakemler ve Gözlemciler seçimi yapıldı. MKE Lokalinde yapılan seçime tek listeyle giren Ömer Karataşlık, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

HAKEMLİK ZOR

Seçimlerde Divan Başkanlığına Talat Akbulut, Yunus Ayar, Dursun Sargın ve Dursun Can seçildi. Göreve geldiğinden bu zamana kadar bütün kurumları ziyaret etmeye çalıştığını açıklayan Ömer Karataşlık, “Bu ziyaretler sırasında hakem camiamızda yaşanan olumsuzluğun sebepleri ve gerçekleri karşılıklı anlatıldı. Yeni yer için çelişti eşyalar alındı. Dernek binasında DIGUTURK ve D- SMART TÜRKSAT üzerinden yayın yapan müsabakaların izlenmesi sağlandık. Aynı zamanda genel merkezle yapılan görüşmeler neticesinde bilgisayar alındı.” dedi.  

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Hakemliğin zor meslek olduğunu belirten Ömer Karataşlık,  bizde hakem cami yası olarak zorlulukları yenmek için yoğun bir çaba harcadık ve harcamaya devam ediyoruz” diye konuştu. Daha sonra Keseoğlu Alışveriş Merkezi sahibi Halil Köksal’a yaptığı desteklerinden dolayı günü anısına plaket verildi. Ardından hatır fotoğrafı çekildi ve oradan yemeğe geçildi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ